5.6.2017

1 PALETTI 10 BLOGGAAJAA - BLUE ALL AROUND


Sain ilon olla mukana todella mahtavassa projektissa, jonka Charlotta Eve -blogin Charlotta kehitteli meille kauneusbloggaajille. Ideana on siis se, että miten erilaisia lookkeja sitä syntyykään, kun antaa saman luomiväripaletin tyyliltään hyvin erilaisille meikkifriikeille. Mukana tässä projektissa on yhteensä 40 bloggaajaa ja tässä olisi nyt kymmenen ensimmäistä.


Tuotesponssista saa kiittää Pretty.fi -verkkokauppaa, joka sponsoroi kaikille osallistujille NYXin Perfect Filter -luomiväripaletit. Me ensimmäiset kymmenen bloggaajaa toteutimme kaikki lookkimme Marine Layers -paletilla, josta löytyy kauniita sinisiä ja kylmiä sävyjä. Paletin sävyillä kävin pitkästä aikaa taas oman mukavuusalueeni ulkopuolella, sillä kuten minua Instagramissa seuraavat saattavat ovat saattaneet huomata, olen viimeaikoina vannonut todella vahvasti oranssin nimiin.


Paletin ehdottomia suosikkisävyjä ovat ylärivin kirkkaan sininen, alarivin todella rikaspigmenttinen luumunsävy, vihreä duo chrome sävy sekä vaaleanpunainen. Kaksi viimeksi mainittua muistuttavat todella paljon Urban Decayn Loungea ja Fireballia. Pigmenttisyys on vaihtelevaa, osassa sävyistä se on todella hyvä ja osassa hyvä. Yhtäkään sutta ei kuitenkaan tästä paletista löydy.Itse päädyin tekemään monokronisen meikkilookin aina kulmista huuliin asti. Empä ole aiemmin kokeillut sinisiä kulmia ja itseasiassa nyt mietin, että miksen käyttäisi useammin värikkäitä kulmakarvoja, miksi tyytyä vain ruskeaan kun mahdollisuuksia olisi vaikka kuinka paljon?!


Sen lisäksi, että on tarjolla rutkasti inspiraatiota samalla tuotteella toteutettavaksi on teille nyt tarjolla myös Pretty.fi:n alekoodi! Koodilla "NYXPAQ1IF" saat alennusta -50% joka kolmannesta NYX-tuotteesta! :) Eli jos ostat kuusi NYXin tuotetta, saat sekä kolmannen että kuudennen puoleen hintaan! Alekoodi on voimassa 9.7.

Seuraavina viikkoina tulette näkemään vielä liudan upeita meikkilookkeja, sillä meidän siniveristen lisäksi on vielä kolme muuta ryhmää, jotka toteuttavat teidän inspiraatioksi upeita meikkilookkeja.  Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Tästä voit käydä inspiroitumassa vielä muiden Marine Layers -tiimiläisten meikeistä:

I used:

Face
Urban Decay Quick Fix
Nive After Shave Balm
Urban Decay One&Done Foundation Light mixed with MAC pigment Naked
MAC Pro Longwear concealer NC15
NYX #nofilter Finishing powder Ivory
IsaDora Face Sculptor 03 Nude*
Clarins Shine Control Mineral Powder 03 Transparent warm
Lumene Nordic Chic blush 1 Fresh Berries*
NYX Perfect Filter Marine Layers eyeshadow palette lightest shimmery shade as a highlighter*

Brows
NYX Perfect Filter Marine Layers eyeshadow palette*
Lumene Eyebrow Fixing Gel

Eyes
NYX Jumbo pencil 616 Pacific
NYX Perfect Filter Marine Layers eyeshadow palette*
MAC Brushstroke liner Black
Loreal Telescopic mascara
Red Cherry lashes #217

Lips
NYX Cosmic Metals Celestial Star, Comet's Tail*

* pr sample 

12 kommenttia:

 1. Aivan mieletön meikki!!
  Itse pitäisi vielä rohkaistua laittamaan huuliin ja kulmiin värikkäämpiä sävyjä, kulmissa aina vaan ne ruskean eri sävyt ja huulissa jotain neutraalia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo itse kokeilin nyt ekaa kertaa räväkämpiä kulmia, ei se ollutkaan niin pelottavaa ;)

   Poista
 2. Sinistä sen olla pitää, siis luomivärin<3 Mun lemppari väri ja sulla on taitoa ja näkemystä saada sininen oikeuksiinsa. Fantastinen meikki<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Sininen on kyllä värinä kaunis ja siitä kun löytyy varmasti jokaiselle se täydellinen sävy ja levitystekniikka! :)

   Poista
 3. Haha, meinasin tehdä lähes samanlaisen meikin huulineen kaikkineen ennenkö päädyin ottamaan violettia mukaan! :D Itselläni siniset huulet vain olivat aavistuksen glitterimmät ja ennenkö pääsin kulmiin, päädyin violettiin. Ihana meikki siis!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, great minds think alike ;D Kiitoksia! :)

   Poista
 4. ihana meikki <3 noi huulet on upeet! Kiitos kun olit mukana tässä <3

  Charlotta | www.charlottaeve.com/fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Charlotta! :) Mahtavaa että järkkäsit tällasen! :)

   Poista
 5. UUh miten näyttävä meikki ja upeat huulet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Noi NYXin Cosmic Metallsit on kyllä niin upeita! :)

   Poista
 6. Mun on aina tehnyt mieli kokeilla sinisiä kulmakarvoja, nyt sain totaalisen inspiraation, pakko kokeilla! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ihanaa että inspiraatio tarttui! :) <3

   Poista