29.3.2016

MOISTURE BALANCE AND ENERGY BOOST BY HERBINA


Berner toi jo joitakin aikoja sitten markkinoille uudistuneen Herbinan kaksi eri ihonhoitolinjaa. Nyt olen testailuissani viimein päässyt siihen pisteeseen, että on aika avata sanainen arkku näiden tuotteiden osalta. Ylläolevassa kuvassa näkyvien tuotteiden lisäksi mulla oli testissä myös Moisture Balance -sarjan Ruusuvesi sekä Energy Boost -sarjan puhdistusgeeli.

Uudistuneet pakkaukset ovat mielestäni todella kivoja. Vanha pakkaus sekoittui mielestäni snadisti Pirkan ja Rainbown kanssa. Vaikkei pakkausten materiaalit ja muotoilu olekaan erityisesti muuttuneet, uudet fontit ja värimaailma pakkauksissa saa tuotteet vaikuttamaan vähän arvokkaammilta.

Kuten sanottu, mulla oli testattavana sekä Moisture Balance -sarjan, että Energy Boost -sarjan tuotteita ja aloitetaampa vaikka ensin tuosta jälkimmäisestä. Puhdistusgeeli kesti mulla käytössä todella kauan, kun taas kämppäkaveri sanoi, että tuote kuluu todella nopeasti. Voi olla että tuotteen hitaaseen kulumiseen vaikutti myös se, että käytin sitä aika ajoin Clarisonicini kanssa, johon puhdistusainetta riittää huomattavasti vähemmän.

Geelissä on miellyttävä ja raikas tuoksu ja se puhdistaa hyvin myös meikin kasvoilta. Oiva perusputsari, joka jättää iholle freesin ja raikkaan olon. Kieltämättä miellyttävä energiabuusti kasvoille aamupesun yhteydessä.


Saman sarjan misellivesi on huippu. Mulla on sama tuote myös työpakissa. Tällä aineella lähtee hcmpikin meikki niin kasvoilta, silmistä kuin huuliltakin. Itse käytän tätä ensisijaisesti puhdistamaan kasvoilta meikin ennen varsinaista ihonpuhdistusta. Riittoisa tuote, joka jättää puhtaan ja raikkaan tunnun iholle. Jos taannoinen kohu muutamien kosmetiikkamerkkien tuotteidein sisältämistä "myrkyllisistä" aineista sai sut takajaloilleen, niin tässä oiva vaihtoehto misellivedelle.


Energy Boost -sarjan kuorinta on mielestäni todellinen helmi. Rae on riittävän suurta ja sitä on voidemaisessa kuorinnassa riittävän tiheästi. Tuoksu on miellyttävä ja rae sulaa riittävän hitaasti, jotta sitä oikeasti ehtii pyöritelläkin hetken kasvoilla. Sanotaan vielä kerran sana riittävä.


Täytyy sanoa tästä Energy Boost -sarjasta, että ensimmäinen juttu, mikä jo voitti mut puolelleen oli tuotteiden tuoksu. Rakastan kaikkea missä on passionia, appelsiinia tai muita vastaavia raikkaan kirpakoita tuoksuja. Sarjan tuotteet omaavat kevyen tuoksunsa tyrnista ja appelsiininkukasta, jos yhtäänkään ymmärsin pullon kylkeä oikein. Sarjan tuotteet soveltuvat hyvin normaalille, rasvaiselle sekä sekaiholle.

Moisture Balance -sarja puolestaan soveltuu hyvin normaalille ja kuivalle iholle.  Merkin ruusuvesi oli todella ihana lisä talviseen ihonhoitoon, kun kaikki mitä iholleen kaipaa on kosteutus. Tuotteet tuoksuvat kevyen ruusuisilta, eikä tuoksu mielestäni ole liian voimakas. Itse en ole mikään tuoksuherkkä, joten tämä toteamus on melko subjektiivinen.


Tuote, johon heti iskin silmäni on manteliöljyä, karitevoita ja ruusuvettä sisältävä 3in1 kasvonaamio. Itse olen käyttänyt tätä ensisijaisesti yönaamiona silloin, kun iho on tuntunut erityisen kuivalta. Naamiolla on kolme käyttötapaa: 3 min pikakosteuttaja, 10 min tehokosteuttaja tai yönaamio. 

Naamio on hyvin emulsiomainen, muistuttaa koostumukseltaan mitä tahansa kosteusvoidetta. Riippumatta käyttötavasta naamio tulee puhdistaa kasvoilta pois, oli se sitten kolme minuuttia tai yön yli seuraavaan aamuun. Todella hyvä ja näppärä tuote ja lisäpisteitä todella hyvästä riittoisuudesta.

Tuotteiden hinnat liikkuvat 5-7 euron välillä, eli todella kohtuullinen hinta kotimaisesta kosmetiikasta.


Löytyikö näistä tuotteista jo vanhoja tuttavuuksia tai uusia kiinnostuksen kohteita?

*products are gifted by importer

4 kommenttia:

 1. Tuttuja näistä on misellivesi ja tehokosteuttava kasvonaamio. Tykkään varsinkin naamiosta, mutta misellivesillä en oikein jaksa lotrata :D Mulla on myös kasvovoide Energy Boost -sarjasta. Ostin sen suojakertoimen vuoksi, joten se pääsee kovempaan käyttöön kesämmällä. Kuorintaa voisin kokeilla. Energy Boost sarjan tuotteissa on kyllä ihana tuoksu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, mullekin on miselliveden funktio jäänyt vähän epäselväksi, mutta nykyään tykkään puhdistaa sillä enimmät meikit kasvoilta ennen varsinaista puhdistusta. Ehdottomasti kannattaa kokeilla tota kuorintaa! :) Ja tuoksu on todella kiva :)

   Poista
 2. Nuo uudet pakkaukset on todella kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, paljon kivemmat kuin vanhat :)

   Poista